Veri Teknolojileri Yaz Okulu

Database Teknolojileri ve Kurumsal Yazılım uygulamaları konusunda derin bilgi ve deneyimi ile alanında öncü olan GTech & Oracle, genç bilgisayar mühendisi adaylarının bilişim sektöründe doğru bir kariyer başlangıcı yapmaları için "GTech & Oracle Veri Teknolojileri Yaz Okulu" düzenliyor.

Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı hedefleyen gençlerimize; SQL, PL/SQL ve Oracle DB konularında kazandırılacak yetkinliklerin ardından, Oracle'ın Veri Ambarı yaklaşımını ve bu yaklaşımı destekleyen ürünlerini öğrenme imkanı bulacaksınız. GTech & Oracle Veri Teknolojileri Yaz Okulu, sizi sektörün aranan uzmanları arasına sokacak tüm unsurları içeriyor.

Başarılı mezunlara iş olanakları sağlanacak olan "GTech & Oracle Veri Teknolojileri Yaz Okulu" eğitim dizisi sektörün önde gelen profesyonalleri tarafından verilmektedir.

Bu becerileri öğrenmek sadece kendi geleceğiniz için değil, ülkemizin geleceği için de önemlidir. Ülkemizin, kullandığımız metodları değiştirecek araçlar ve teknolojide uzmanlaşacak sizin gibi genç yeteneklere ihtiyacı var. Bu nedenle sizlerin bu eğitime katılımını istiyoruz. Kurumsal Bilgi Teknolojileri alanında sağlam bir başlangıç için "GTech & Oracle Veri Teknolojileri Yaz Okulu"na kayıt olun!

Eğitim Takvimi :
04 - 08 Ağustos 2014 DB + SQL + Basic Java DB Application
11 - 15 Ağustos 2014 DB + PL/SQL + Basic Java - PL/SQL Application
18 - 22 Ağustos 2014 DWH (Veri Ambarı) + ODI (Oracle Data Integrator)
25 - 29 Ağustos 2014 ODI (Oracle Data Integrator) + OBI (Oracle Business Intelligence)

Eğitim Katılım Koşulları:

• Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden bu yıl mezun olacak son sınıf ve yüksek lisans öğrencisi olmak,
  • İngilizce bilmek,
  • Ağustos 2014'te gerçekleşecek eğitimlere kesintisiz olarak katılmak.

Eğitim Süreci Hakkında Bilgi :

• GTech & Oracle Veri Teknolojileri Yaz Okulu, Oracle Partner HUB İstanbul tesislerinde düzenlenecek olup, eğitime katılım ücretsizdir.
  • İster İstanbul'da ister İstanbul dışında yaşayın, eğitime katılabilirsiniz. Konaklama imkanları için ayrıca katılımcılara bilgi verilecektir.
  • Başvurular tamamlandıktan sonra, yapılacak olan ölçme ve değerlendirme sürecinin ardından katılımcılar belirlenecektir.
  • Eğitim sonrası katılım sertifikası / staj belgesi verilecektir.
  • En başarılı katılımcı eğitim sonunda I-Pad ile ödüllendirilecektir.
  • Başarılı mezunlara Oracle İş Ortaklarında çalışma imkanı sağlanacaktır.

Son Başvuru Tarihi : 30 Nisan 2014,  kayıt için tıklayınız