Endüstri Danışma Kurulu

Bilişim Sistemleri Mühendisliği 3 ncü Endüstri Danışma Kurulu Toplantısını 16 Aralık 2016'da gereçekleştirildi. Toplantıya endüstri temsilcileri ve bölüm öğretim elemanlarının yanı sıra Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Elif Aydın, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.İbrahim Akman ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Yazıcı da katıldı. Toplantıda bölümün misyon, vizyon, eğitim amaçları ve program çıktıları görüşüldü. Bu bağlamda Bölüm yeni müfredatı detayları ile tartışıldı.

Endüstri Kurulu Üyeleri arasında Özkan Terzi (TUSAŞ), Didem Çulha (HAVELSAN), Alpay Karagöz (PROVEN), Nurcan Sunay (Gümrük ve Ticaret Bakanlığı), Kerim İnce (ROKETSAN), Elif Özbudak (TÜBİTAK BİLGEM), Özge Özgen (ERICSON)  yer aldı. Toplantıda üyelere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Elif Aydın tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Fotoğraflar için tıklayınız.